Reserelaterade julklappar!

25 December 2013 - 01:54
I år var min julklappsskörd ovanligt bra, jag fick bara saker jag verkligen önskade mig och dessutom kommer en hel del av julklapparna att vara användbara på min resa.
 
 
 
http://www.vagabond.se/tidningar/index.php?id=2017
 
Det första paketet jag öppnade innehöll Vagabonds asiennummer, en perfekt tidning för att ladda upp med reslust, inspiration och ideér. Jag blev sugen på att resa till ungefär hela asien, men bland annat Malaysia och Japan. Har aldrig köpt Vagabond tidigare men kommer nog göra det i framtiden, när man inte har möjlighet att vara ute på resande fot är ju trots allt det bästa alternativet just att sitta och drömma sig bort och planera för kommande resor.
 
Den andra morgonjulklappen jag fick var ett reselakan/sidenlakan, något jag länge funderat på att köpa men aldrig riktigt känt att jag haft råd med. Det tar så extremt lite plats och är perfekt att ha om man hamnar på ett hot4ell med sunkiga lakan eller ska sova på ett tåg elelr dylikt.
 
På den "ritkiga" jullappsöppningen efter Kalle Anka fick jag ännu fler saker som komemr vara perfekta på resan. Jag fick bland annat en ficklampa och pannlampa som kommer vara skönt att ha med i väskan så jag slipper snubbla runt i mörkret om det skulle bli strömavbriott eller om jag sak röra mig utomhus på natten där det inte finns belysning. Förutom det fick jag även lite grejer till mitt reseapotek, däribland solskyddskräm, vätskeersättning, värktabletter, alsogel, plåster och skavsårsplåster. Helt enkelt sånt som är bra att ha på resan (skavsårsplåster och solskyddskräm är nästan ett måste) men som är dyrt, och dessutom hemskt tråkigt att köpa.
 

Fick även presentkort på Åhlens och Akademibokhandeln som jag tänkte använda till en baddräkt/bikini och till studentlitteratur till mina distansstudier.
 
 
 
 
 

RSS 2.0